|
| ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ | |
|
+10seirios Ernesto pontiak kimparis19 filologos Galizianos Hammer Apostolis prasinos KAISARAS 14 posters | |
Author | Message |
---|
KAISARAS
Number of posts : 2255 Age : 46 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 2008-11-08
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sun Nov 08, 2009 5:02 pm | |
| - suspect wrote:
Η ΑΕΚ κακώς φώναζε, γιατί δεν είχε ομάδα... Ο γαύρος φωνάζει καλώς, γιατί... έχει... κοντεύει να πρέπει να παίζει ο Ζίκο...
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, 31,5 ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩ ΟΛΑ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η΄ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ? ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, 1 + 1 = 2. ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΥΤΟ Κ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ Η΄ ΣΕΡΝΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ Η΄ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΥΤΟ Κ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. | |
| | | suspect
Number of posts : 3497 Age : 54 Τόπος : Αθήνα Registration date : 2009-03-20
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sun Nov 08, 2009 5:13 pm | |
| κοροϊδεύω ρε Καίσαρα... ειρωνικά το γράφω... μ'αυτά που έλεγαν... φαίνεται στη συνέχεια της ίδιας φράσης... ξύπνα Διάβαζε όλη τη φράση... έλεος... | |
| | | Hammer
Number of posts : 3457 Age : 44 Τόπος : VIA DEL MARE...LECCE.. Registration date : 2008-11-06
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sun Nov 08, 2009 5:49 pm | |
| ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ... ΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ... ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.. ΑΚΟΥ ΟΡΙΑΚΟ ΟΦΣΑΙΝΤ...ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΙΑΚΑ ΔΕ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΟΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ε? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ... ΚΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ? ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΛΕΝΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΥΣ 20 ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΡΔΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΠΡΑΣΙΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ...ΕΛΕΟΣ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ... | |
| | | suspect
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sun Nov 08, 2009 6:05 pm | |
| όχι μάριε
κάτι λάθος θυμάσαι
οι σφαγές δεν ήταν οριακά οφσάιντ όταν κερδίζαμε, ούτε ανάποδα φάουλ... | |
| | | Hammer
Number of posts : 3457 Age : 44 Τόπος : VIA DEL MARE...LECCE.. Registration date : 2008-11-06
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sun Nov 08, 2009 6:20 pm | |
| την κανω για γιορτες και δεν εχω χρονο. αυριο θα σου πω εγω τι ητανε και τι δεν ητανε αιντε θες και τα ρεστα ναπουμε. ρε αδικηθηκα ναι η ου? τι ψαχνεις παραπερα. αλλο το καλος η κακως αδικηθηκα. | |
| | | suspect
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sun Nov 08, 2009 6:36 pm | |
| αδικήθηκες... αλλά όταν πέρσι ο εργοτέλης έβαζε γκολ οφσάιντ, δεν είχα ομάδα και δε μπορούσα να μιλάω... όταν μου έκοβε την επίθεση στο ίδιο ματς δεν είχα ομάδα και δε μπορούσα να μιλάω... όταν δεν μου έδιναν πέναλτυ δεν είχα ομάδα και δε μπορούσα να μιλάω... η αεκ δεν έχει ομάδα και δε μπορεί να μιλάει... για το ίδιο που δε μέτρησε προχτές να κλειδώσει το ματς, δε μπορώ να μιλάω, επειδή τελικά κέρδισα....
τώρα δε σου μετράνε ένα γκολ, σε ματς που κερδίζεις στο "κάστρο" σου, αλλά εσύ έχεις ομάδα και μπορείς να μιλάς;;; | |
| | | KAISARAS
Number of posts : 2255 Age : 46 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 2008-11-08
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 09, 2009 3:52 am | |
| ΜΑΡΙΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ, ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ. ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΤΟΛΗΣ. ΠΑΝΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ. ΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΦΑΞΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΑΣΤΕΙΕ.
Κ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ. ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ Κ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΛΚΙΑ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΟΥΣΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ? Ε ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ. | |
| | | Ernesto
Number of posts : 2463 Age : 41 Registration date : 2008-11-06
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 09, 2009 2:38 pm | |
| Έχει πολύ δίκιο ο ... Την προηγούμενη αγωνιστική κόβει κανονικό γκολ του Γκάμπριελ ο κόρακας για να γίνει το 3-1... Αλλά τα γαυράκια εννοείτε δεν τα απασχόλησε αυτό... Πήραν υπό την προστασία τους την κατά τα άλλα μεγάλη ομάδα του Πανιωνίου και ξεκινήσαν εκστρατεία στα ραδιόφωνα... Για μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε... Ε ρε μάγκα γούσταρα χτες λοιπόν... Όσο θα φωνάζεις για μαλακίες τύπου Πανιωνίου στο προηγούμενο, έτσι μετά θέλω να έρχεται μια σφαλιάρα που να έχει και κανά κομμένο offside μέσα να γουστάρεις... Και να βγάινει και ο ανεκδιήγητος Νικολακόπουλος και να κλαίει... Κλάμααααααααααααααααααααααα... Κλάμαααααααααααααααααααααα... Ρε ουστ από δω... Απόρω πως κάποιοι δημοσιογράφοι δεν του την έχουν πει ακόμα για τις μαλακίες που γράφει... Ο πανηλίθιος... Και όσο για σφαγές Μάριε άστο καλύτερα... Πέρυσι δεν πήρα περίπου 15 πέναλτυ, αλλά ήταν όλα καθαρά, Ημουν όπως ήμουν και απλά παντού με αποτελειώνανε... Κάνανε ένα πρωτάθλημα να τελειώσει στην 6 αγωνιστική... Και μην μου πεις για την τρομερή ομάδα σου, γιατί θα σου θυμίσω οτι σε έπαιζα σαν την γάτα με το ποντίκι ακόμα και μέσα στο Καραϊσκάκη... Έστω και αν ήσουν καλύτερος εντέλει στα σημεία... | |
| | | Hammer
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 09, 2009 4:28 pm | |
| ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΙΣΑΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ? ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ? ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ? ΓΙΑΥΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ, ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΖΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... | |
| | | suspect
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Thu Nov 19, 2009 5:06 pm | |
| Τα άρθρα σήμερα είναι κορυφαία... Οι υποστηρικτές του Όττο θριαμβολογούν, οι άλλοι εξηγούν γιατί δεν είναι κωλοτούμπες... Όλα καλά... Η πλάκα είναι ότι όλοι έχουν δίκιο...
Δυο πράγματα γουστάρω να πω εγώ. Αν πίστευα σε θεούς, θα άρχιζα να πιστεύω ότι ο Όττο τους μιλάει. Λες και γίνονται τα πράγματα ακριβώς όπως πρέπει ώστε στο τέλος να έχουν και πλάκα.
Και το σπουδαιότερο. Ότι αν θέλουμε να μιλάμε για μέλλον, τώρα είναι που θα φανεί αν χτίστηκε ή όχι. Όχι το 04. Τώρα. Για το 04 λύσσαξαν ότι δεν το εκμεταλλευτήκαμε για αλλαγές και λοιπά. Παπάρες. Ριζικές αλλαγές γίνονται μόνο με επαναστάσεις. Στην πραγματικότητα έγιναν αλλαγές. Στηρίχτηκε μια ομάδα που τελικά κατάφερε να πάει σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις σε έξι χρόνια. Τώρα αρχίζει η ευκαιρία. Ακριβώς αντίστοιχα με το μπάσκετ. Ακριβώς αντίστοιχα, για το μπάσκετ, δεν αρκούσε το 87. Χρειαζόταν και το 89 και το 90 και το 91, και τότε άρχισε πραγματικά να μπολιάζεται στους νεότερους η πίστη ότι μπορούν. Το σημερινό μετράει επειδή τα 10χρονα του 04, που σήμερα είναι 15, βλέπουν ότι μπορεί η Εθνική να πηγαίνει κάπου γιατί ξαναπήγε και τώρα ξαναπάει. Αυτό είναι το μεγάλο όφελος. Και γι'αυτό θα πρέπει να στήσουν στον Όττο άγαλμα, όχι για το 04 μόνο, ούτε για το πώς παίζει. Το σύστημα μαθαίνεται πολύ πιο εύκολα από τη νοοτροπία. | |
| | | Hammer
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Thu Nov 19, 2009 6:21 pm | |
| ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΠΛΕ ΚΩΣΤΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΓΡΑΦΤΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΗ ΤΥΧΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 3ΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΤΝΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ...Ο ΤΥΠΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ, ΜΑΓΚΑΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... | |
| | | KAISARAS
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Thu Nov 19, 2009 6:46 pm | |
| ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙΟΛΑΣ. Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΠΩ. ΠΗΓΕ ΧΘΕΣ Κ ΕΠΑΙΞΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΦΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑ 2 ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΟΦΤΗΣ) ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Κ ΟΜΩΣ, ΠΑΛΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΕΛΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2004, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΡΕΧΑΓΚΕΛ). Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2004. ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΠΤ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Π Α Ν Α Ξ Ι Α - Κ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ 2 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΧΑΣΕ. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΡΑΖ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. Κ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ. Κ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Κ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟΥ 2008. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ. | |
| | | suspect
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Thu Nov 19, 2009 8:19 pm | |
| Μπορούμε να κάνουμε κριτική στο Ρεχάγκελ, χωρίς να μειώνουμε σε τίποτα την ανεπανάληπτη προσφορά.
Προσωπικά το κάνω. Όχι ποιον παίκτη, πού κλπ... Θα ήθελα και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ'αυτό. Κι επειδή είναι παιχνίδι και κάθεσαι να το δεις για να γουστάρεις, ε είναι ωραίο να βλέπεις παιχνίδι κι όχι αυτή τη βαρεμάρα. Που τελευταία μάλιστα είχε χειροτερέψει πολύ. Αυτό είναι όμως ένα πράγμα, και ως εδώ... Στιγμιαίο και αγωνιστικό. Εκεί τελειώνει η κριτική κι η γκρίνια...
Τα θετικά που θ'αφήσει αυτός ο τύπος είναι για άγαλμα. Πέρα φυσικά από την καύλα του 04. Ομάδα με ηθικό νικήτριας και ικανής για όλα. Λογική οργάνωσης. Λογική να αφήνουμε τον άνθρωπο να δουλέψει παρότι γκρινιάζουν όλοι. Κι αυτά που έγραφα πριν φυσικά. Και ένα βήμα πάνω για την ομάδα, που αφού για να γίνει χρειαζόταν αντιαισθητικό παιχνίδι, ας είναι. Ξεφεύγεις κι απ'τη στέρηση διακρίσεων ή τη "λουζεριά", και έχεις το χώρο να κάνεις επόμενα βήματα, ξέροντας πλέον καλά ότι γίνεται.
Το θέμα είναι, απο'δώ και πέρα, χωρίς να χαλάσουμε τα υπαρκτά καλά, να ζητήσουμε απ'τους επόμενους να προστίθενται πράγματα... αυτά που η κριτική φωνάζει ότι λείπουν. Έτσι βελτιώνονται τα πάντα στον κόσμο. | |
| | | Ernesto
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sat Nov 21, 2009 4:37 pm | |
| [quote="suspect"]Ριζικές αλλαγές γίνονται μόνο με επαναστάσεις.
Το έλεγα εγώ... Αυτός είναι δικός μου... χαχαχαχαχα
Λοιπόν και εγώ νομίζω οτι κριτική καλώς γίνεται και πρέπει να γίνεται... Οχι αυτό το σιχαμένο πράγμα που μηδενίζει τα πάντα, αλλά σωστή κριτική... Καλοπροαίρετη, που σε καμία περίπτωση δεν ξεγράφει τα κατορθώματα του 2004, όπως και του οτι αυτή η Εθνική έχει πάει στις 3 από τις 4 μεγάλες διοργανώσεις μέσα στα τελευταία 5 χρόνια (σε αυτό προσθέτουμε επιπλέον και το συνομοσπονδιών και τις κάνουμε 4)... Εγώ αυτό που θα πω και δεν ξεφεύγει από την γενική κρίση μου για την εθνική και τον προπονητή, το λέω τώρα, σε στιγμή επιτυχίας και οχι περιμένοντας στην γωνία να του την φέρω σε κάποια γκέλα... Θεωρώ όμως οτι μπορεί αυτή η εθνική να κάνει κάποια πράγματα καλύτερα... Δεν λέω να γίνουμε Βραζιλία και Αργεντινή, αλλά να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά... Και δεν μιλάω με κριτήριο τα ματς με την Ουκρανία γιατί σε αυτά τα ματς μόνο το αποτέλεσμα ήθελες... Π.χ όμως δεν νομίζω οτι είναι παράλογο κάποιος να θέλει να βλέπει στα αριστερά της άμυνας ένα αριστερό μπακ και όχι τον Τοροσίδη που δεν είναι τέτοιος... Ειδικά αυτόν τον παίχτη και ο Ολυμπιακός αλλά και στην Εθνική τον έχουν κάνει οτι να 'ναι... Να παίζει παντού... Θα ήθελα εγώ πχ να τον βλέπω να παίζει μια θέση που την ξέρει και μπορεί και έχεις και μεγάλο κενό τώρα πια... Και αναφέρομαι στα χαφ... Και να έχεις και αριστερό μπακ που είναι όντως τέτοιο, τον Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της άμυνας η ομάδα είναι πλήρης νομίζω... Με Παπαδόπουλο, Κυργιάκο, Παπασταθόπουλο, Μόρα και Βύντρα πασπαρτού αν χρειαστεί έχει τεράστιο βάθος... Δεξιά μόνο ένα Γιούρκα έχουμε και τον Τοροσίδη που έχουμε πει οτι τον βάζουν όπου να 'ναι... Και ο Βύντρα πάντα να μπορεί να σταθεί και εκεί... Τέρμα αν όλα πάνε καλά η εθνική έχει βρει για τα επόμενα χρόνια... Και ο Τζόρβας αλλά και ο Σηφάκης νομίζω οτι μπορούν να σταθούν μια χαρά... Σταχαφ έχουμε ένα προβληματάκι... Λείπουν οι επιλογές στους καθαρούς κόφτες... Ο Τόρο μπορεί να το κάνει αυτό, ο Πατσατζόγλου οκ εμένα δεν με πείθει, ούτε ο Τζιόλης μπορεί να είναι βαρόμετρο σε αυτή την θέση που θέλει πολλά καρύδια... Πίσω από αυτούς υπάρχουν παίχτες που όμως ακόμα δεν είναι έτοιμοι... Γιαννάκης Παπαδόπουλος, Μάκος, κλπ αλλά για αυτούς θα δείξει το μέλλον... Μπροστά τους υπάρχει ο παίχτης που μπορεί να γίνει ηγέτης κάποια στιγμή... Και προς το παρών είναι οτι πιο ποιοτικό έχει βγάλει το ποδόσφαιρό μας τα τελευταία χρόνια, ο Νίνης... Επίσης δεν είναι παράλογο όταν γίνεται κριτική και λέει κάποιος οτι ρε Ρεχάγκελ, τον παίρνεις μαζί σου, βάλτον να παίξει 10 λεπτά στο τέλος και αφού έχει να κάνεις αλλαγή και βλέπεις οτι η μπαλίτσα δεν μπορεί να πάει μπροστά... Τέλος επιθετικά, δεν έχουμε τα αστέρια αλλά όλοι τους είναι αρκετά καλοί ή απλά καλοί... Γκέκας, Σάλπι για μένα δεν γίνεται να μην παίζουν, Χαριστέας οκ απλά μέτριος και ο Σαμαράς με τα φεγγάρια του... Πχ στο ΟΑΚΑ είναι κάκιστος, στο Ντόνετσκ απλά πολύ καλός... Και με τον Μήτρογλου να έρχεται από πίσω σιγά σιγά...
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι παίχτες νομίζω οτι υπάρχουν... Και στην Ελπίδων επίσης... Αλλά νομίζω οτι εκεί είναι που δεν γίνεται καλή δουλειά... Δηλαδή στο κατά πόσο ο Ρεχάγκελ ασχολείται με το να βοηθάει στην δημιουργία της επόμενης φουρνιάς που θα στελεχώσουν την αντρών... Δεν γίνεται πχ να μην ψάχνει να βρει λύση θεωρώ στο ποιος και πως θα είναι ο αυριανός αμυντικός χαφ που δεν έχεις τέτοιο... Γιατί όντως με Κατσουράνη και Καραγκούνη δεν μπορείς να σταθείς σε ψηλό επίπεδο γιατί δεν είναι κανείς τους αμυντικός χαφ...
Επίσης για αυτό που λέει και ο Μάριος οτι δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερη μπάλα επίσης διαφωνώ... Δείτε λίγο την Ελπίδων τι ςραίο ποδόσφαιρο παίζει... Και από επιτυχίες άλλο τπτ... Μια χαρά... Και λέω και πάλι δεν ζητάω να παίζουμε με την Βραζιλία και να την έχουμε μονότερμα... Αλλά ναβγάζουμε ρε γμτ 5 φάσεις στο παίχνιδι, να κυκλοφορεί λίγο το τόπι. Να νικάμε χαλαρά ομάδες τύπου Μολδαβίες κλπ... Να περνάμε ομάδες τύπου Ελβετίας που έλεος δεν είναι κανένα μεγαθήριο... Οκ Ουκρανία μπορεί να μην είμαστε... Βγάζουν πιο συχνά μεγάλους παίχτες... Οκ Ρωσία επίσης μπορεί να μην γίνουμαι ποτέ... Αλλά δεν το ζήτησε κανείς αυτό... Απέχει από το να παίζουμε μπάλα της προκοπής και όχι της προσευχής... Γιατί πχ και η επιτυχία από την αποτυχία απέχει λίγο... Πχ αν μας έκανε το γκολ ο Σεβτσένκο προχτές στην αρχή του παιχνιδιού δεν ξέρω τι θα κάναμε... Όλοι αυτό λέγαμε εξάλου...
Συνοψίζοντας, όντως είναι μεγάλη υπόθεση η πρόκριση στο μουντιάλ... Και η συνέχεια που πάμε σε μεγάλες διοργανώσεις... Ας ελπίσω μαζί με αυτό να βελτιωθούμε και εμείς λίγο... | |
| | | KAISARAS
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sat Nov 21, 2009 8:26 pm | |
| ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΚΦΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Η΄ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΙΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΔΙΚΑΙΩΣΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΝΑΙ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΚΑΙ ? ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΝΑ ΒΓΩ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ? Κ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟΥ ΒΓΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ? ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΠΑΛΙ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΑΣΗ. ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ. ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΗΣ ΧΑΛΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗ ΔΟΥΜΕ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΩ. ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ. ΕΦΑΓΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΛΑΚΗ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΛΕΟΣ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ. Υ.Γ. ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟΝΙΣΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΒΑΛΑ ? Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ Χ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2ΠΛΟ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ? | |
| | | Hammer
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Sat Nov 21, 2009 9:35 pm | |
| ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ...ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.... ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΔΕΝ... ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ... ΜΠΑΛΑ ΜΗΔΕΝ... ΟΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΑΡΕΣΚΑ-ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ... Ο ΖΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ ΔΕ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΑΛΑ...ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΕ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΕ 10 ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ... Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΜΗΘΕΙ... ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ ΦΕΤΟΣ...ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ...ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΘΕΙΟΣ... ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ. ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΓΜΤ....ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΖΙΚΟ ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ...ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ....ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΑ. | |
| | | lipton
Number of posts : 917 Age : 40 Registration date : 2008-11-10
| | | | KAISARAS
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 23, 2009 2:29 am | |
| ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΑΪΤ CONTRA.GR ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ. ''Και καλά ο Τριτσώνης δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους εκείνους τους διαιτητές που βλέπουν την ΑΕΚ σαν το πρόβατο που πάει για σφάξιμο. Αλλά εκείνος ο Βασίλης ο Λάκης, που έφαγε ψωμί από την ΑΕΚ, που έφτιαξε ονοματάκι από την ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 ως παίκτης της ΑΕΚ, που έπαιξε οχτώ φουλ σεζόν στα «κιτρινόμαυρα» σε σχεδόν 300 επίσημα ματς, τι τους ήθελε εκείνους τους πανηγυρισμούς στο πέναλτι μαϊμού που κέρδισε; Θέλει θράσος, να πανηγυρίζει κάποιος μπροστά στα μάτια μας, για την απάτη. Για την κλεψιά. '' ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ. 1. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Κ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ. Κ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ ΜΕ +2 ΑΝΤΙ ΓΙΑ +4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 0-1 ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ, ΜΠΟΡΕΙ Κ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΣΤΟ 1-1. ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΙΣΕ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΤΖΑΡΙΣΜΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΙΣΕ. ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Κ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ. ΤΩΡΑ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ 10, ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ Κ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ. 2. ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ 1-4 ΜΕ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΨΕ. 4-1 ΟΝΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ. ΤΡΕΛΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ, 4ΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΙ, ΣΤΟ 2ο ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΑΓΑΡΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. ΤΟ 1ο ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΟ. 3. ΠΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ. ΠΗΓΕ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. Κ ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COW - BOY. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΘΕΙΟ. ΕΛΕΟΣ. ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΓΑΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ. ΔΗΛ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ? ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΪΦΕΡΤ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΠΗΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ , ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΩ ΜΑΡΙΕ ), ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ. υ.γ. Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ CONTRA. Κ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟ 1ο ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Κ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 1 REPLAY ΠΟΥ ΕΙΔΑ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΒΙΝΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟ 1ο, Ι Σ Ω Σ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ. | |
| | | Hammer
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 23, 2009 10:12 am | |
| | |
| | | Ernesto
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 23, 2009 10:37 pm | |
| Να πω και εγώ την γνώμη μου... Πρώτον το οτι μετά από διακοπές για ματς εθνικών ομάδων, είναι πιθανές τέτοιες γκέλες είναι γνωστό... Για τις επίμαζες φάσεις εγώ προσωπικά μάλλον θα διαφωνήσω με κάποιους (τουλάχιστον από αυτά που άκουσα από χτες στο ράδιο). Το πέναλτυ πάνω στον Βύντρα είναι μαρς... Ούτε καν αμφιβολία σηκώνει από την πρώτη ματιά... Φάουλ πάνω στον Τζόρβα δεν υπάρχει... Η κόκκινη του Λαδάκη αυστηρή αλλά κανονική με βάση όμως τους ηλίθιους αυτούς κανονισμούς που έχουν θεσπήσει... Θεωρώ κουτό να υπάρχει κανονισμός που να επιβάλει τέτοια κάρτα... Όμως και εδώ είμαι σίγουρος οτι θα διαφωνήσω με αρκετούς, εγώ θεωρώ πέναλτυ τη φάση πάνω στον Νίνη... Μιλάνε για επιθετικό φάουλ... Οκ ρε παιδιά τότε όταν ακουμπάει κάποιος τον αντίπαλο να δίνονται όλα φάουλ... Να το κάνουμε βόλευ το άθλημα... Εγώ θεωρώ οτι ο Νίνης δεν κάνει κάτι περισσότερο από το να περάσει το σώμα του μπροστά από τον αντίπαλο και με τα χέρια του, όπως ΠΑΝΤΑ και ΟΛΟΙ κάνουν, να προσπαθήσει να κερδίσει χώρο με το να τα περάσει μπροστά από τα χέρια του αντιπάλου...
Τες πα... Πόλλα για την διατησία... Ορίστε πάντως που και ο ΠΑΟ αδικήθηκε... Όσο για την εμφάνιση είναι περίπου όπως την περίμενα... Οχι και τόσο καλός στην αρχή, τρώει το γκολ από το πουθενά, αφού ο Αστέρας δεν έχει κάνει άλλη φάση στο ματς και πιέζει μετά... Βάζει το γκολ (που πραγματικά Άλεξ κάνω πως δεν το είδα αυτό που λες περί επιθετικού φάουλ του Σισέ) και χάνει μετά έναν σκασμό ευκαιρείες για να κάνει το 2-1... Ειδικά η φάση του Πετρόπουλου ήταν για εγκεφαλικά... Είναι από τις μέρες που και περιμένεις τις γκέλες και η πόρνη η μπαλίτσα δεν θέλει να μπει, την ίδια ώρα που σε τιμωρεί με το τίποτα... Δεν πειράζει... Θα έκανε γκέλα κάπου και ο ΠΑΟ, τουλάχιστον η αντίδραση ήταν καλή...
Υ.Γ Ρε Χριστοδουλόπουλε, ρε παληκάρι μου, ρε πασά μου, ρε παίχτη που σε ήθελε η Λίβερπουλ, ρε ταγάρι των 2,5 εκατομυρίων γιούρο, δεν παίζεις εδώ και καιρό... Σε βάζει μέσα κάποια στιγμή ο κόουτς και πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρεία από τα μαλλιά... Και δεν μπορείς να αλλάξεις μια πάσα? Μια ρε γμτ... Μια πάσα να την δώσεις μπροστά στον παίχτη και να μην τον κάνεις να γυρίσει πίσω να την πάρει... Να κάνεις μια ενέργεια της προκοπής... Μπαίνει ο Ρουκάβινα, δεν κάνει πολλά αλλά περνάει μια καταπληκτική μπαλιά στον Σισέ πάρε το 1-1... Εσύ τπτ. Μπαίνει ο Πετρόπουλος κάνει μια κίνηση που δείχνει οτι αν παίξει το παιδί έχει αρχίδια να γίνει μεγάλο φορ και ας την έχασε την ευκαιρεία, εσύ τπτ... Ε μην παραπονιέσαι ρε μπαγλαμά που δεν παίζεις... Και ας ξέρω οτι έχεις κάνει και καλά παιχνίδια... Τέτοιες ευκαιρείες ή τις παίρνεις ή τον παίρνεις...
Όσο για τα γαυράκια παίχτε όπως μέχρι τώρα και πάλι θα παρακαλάτε να κοιμηθεί ο θεός και να γλυτώσετε... Ή θα παράκαλάτε να μας βγάζει offside 5 μέτρα πίσω ο referee όπως πέρισυ... | |
| | | KAISARAS
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Mon Nov 23, 2009 10:53 pm | |
| - Ernesto wrote:
Τες πα... Πόλλα για την διατησία... Ορίστε πάντως που και ο ΠΑΟ αδικήθηκε... Βάζει το γκολ (που πραγματικά Άλεξ κάνω πως δεν το είδα αυτό που λες περί επιθετικού φάουλ του Σισέ)
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ. ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (ΤΟΥ ΒΙΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΙΝΗ). ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΣΕ, ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ. ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ, ΔΕΣ ΤΟ REPLAY ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 1.19 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΣΙΣΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΑΥΤΟ Ε ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΖΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΖΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΦΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΤΟ 2ο ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ, ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. http://www.contra.gr/matchStories/256083.html | |
| | | Ernesto
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Tue Nov 24, 2009 1:08 pm | |
| Ναι ρε Άλεξ, το έχω δει καθαρά... Απλά λέω αν είναι να το κάνουμε βόλεϋ το άθλημα τότε... Δεν ξέρω, εγώ απλά θέλω να βλέπω λίγο πιο αντρικό ποδόσφαιρο... Στην κυριολεξία έχω σιχαθεί το να σφυρίζουν τα κοράκια με το παραμικρό... Και δεν λέω κάποιο μαρκάρισμα στα πόδια... Εκεί πες πάει στο διάολο... Αλλά οκ ρε παιδιά με τα χέρια αν δεν κάνει κάτι υπερβολικό, είναι χαζό να σταματάς μια φάση... Και Άλεξ κρίνε μου ρε φίλε και την φάση του Νίνη... Οπού ο μικρός πετάει την μπάλα μπροστά και απλά με τα χέρια δεν σπρώχνει τον αντίπαλο καν, αλλά περνάει το σώμα του μπροστά από του αντιπάλου... | |
| | | Ernesto
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Tue Nov 24, 2009 1:13 pm | |
| Α και δεν στέκομαι στην διατησία, όχι γιατί έπαιζα με τον Αστέρα και έπαιζα με παίχτη παραπάνω... Το έχω πει εξάλου οτι δεν με νοιάζει με ποιον παίζω... Δεν με νοιάζει καν το οτι ήμουν πολύ καλύτερος... Απλα δεν στέκομαι γιατί θεωρώ οτι ήταν απλά μια κακή διατησία, από ένας διαιτητή που στην χειρότερη έπαιξε το ματς επηρρεασμένος από την ατμόσφαιρα οτι ευνοείται ο Παναθηναϊκός... Το πολύ... Αν ήθελε να σφάξει τον ΠΑΟ δεν έβγαζε κόκκινη στον Λαδάκη... Απλά τα πράγματα για μένα... Το αν είδε το πέναλτυ μπορεί και να μην το είδε, αν και εδώ ευθύνη ίσως να έχει και ο επόπτης... Αυτό το λέω με την λογική που έχω πει οτι λάθη οι διατητές θα κάνουν... Το θέμα είναι αν σου δείχνει ρε παιδί μου, οτι που να γαμιέσαι δεν κερδίζεις σήμερα... Αυτές τις προκλητικές διαιτησίες δεν γουστάρω εγώ... | |
| | | Apostolis
Number of posts : 1199 Age : 46 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 2008-11-08
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Tue Nov 24, 2009 1:27 pm | |
| [quote="Hammer"]Ω, ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.... [b]ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18:30 ΝΕΤ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΟΟΟ ΑΤΥΧΟΣ ΦΕΤΟΣ ΓΑΥΡΑΚΟ... ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ..... ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ... | |
| | | KAISARAS
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Tue Nov 24, 2009 2:57 pm | |
| ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 2ο ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΕΓΩ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ, ΟΠΩΣ ΠΗΓΕ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ Κ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ Η΄ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ. Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΦΑΟΥΛ. ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΣΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ.
ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΧΕΡΙΑ Κ ΠΟΔΙΑ ΝΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ REPLAY, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΠΑΛΑ Κ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΆΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΡΑ Κ ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΙΝΗ. ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Κ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Η΄ ΟΧΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕΤΑ.
Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΤΟ HAMMEROXOL, ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ APOSTOLOXOL. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 48ΩΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΟΛΗΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Κ ΤΗΝ 4ΑΡΑ. ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ APOSTOLOXOL ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ | |
| |
| | | | ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |